2015. augusztus 18., kedd

Harcsa szelet, grillezett sajt, párolt spenót

Szeretjük a halat, a sajtot, és a spenótot! Ez a hármas egy tányéron a következőt alkotja! 
Isteni finom lett!


Hozzávalók:

40 dkg harcsa szelet
50 dkg spenót levél
30 dkg grill sajt
só, bors, fokhagyma, kakukkfű

A harcsaszeletet besózom, majd egy edénybe a borsot és a kakukkfüvet összekeverem egy kis olajjal. A harcsaszeletet bepácolom, és pihentetem legalább 2 órán át. 

A spenót forró lobogó vízben megfőzöm, majd leszűröm, és egy kis fokhagymás olajon visszapirítom.

Egy serpenyőben a szeletekre vágott grill sajtot megsütöm, majd pedig a harcsa szeleteket is megpirítom.
Figyelem a sütéshez nagyon kevés olajat kell használni! Durvára őrölt színes borssal díszítem.